Vliegrooster

Het boeken van vluchten naar La Palma is opvallend foutgevoelig.

Niet alleen mensen die hun eigen vlucht boeken komt het wel eens voor dat zijn per ongeluk in Las Palmas op Gran Canaria landen. Ook mij is het bij een reisbureau gebeurd dat bij het boeken van een goedkope vlucht er een vlucht naar Palma de Mallorca is geboekt. Deze fout kan vermeden worden door de afkorting SPC te gebruiken bij het zoeken naar vluchten.
Waarom de Aeropuerto Santa Cruz de la Palma, de afkortingen SPC gebruikt (in plaats van SCP) is een van mijn grote, onopgeloste kwesties. Als u het antwoord weet, zou ik dankbaar zijn voor een berichtje.

De tabellen zijn met zorg gemaakt, maar wij kunnen niet garanderen dat alles klopt.

Sommerflugplan 2017

maandagen dinsdagen woensdagen donderdagen fereitagen zaterdagen zondagen
Amsterdam 15:00 14:55 14:35 Transavia oder Tuifly
Barcelona 17:10 Vueling
Brüssel 13:30 Tui fly
Düsseldorf 06:00 Air Berlin
Frankfurt 11:35 Condor
Hannover 11:50 Condor
Madrid 12:25 12:25 12:25 12:25 12:25 12:25 12:25 Iberia
München 12:45 Condor
Stuttgart 13:10 Condor
De vlucht data komen niet overeen met de beschikbare dagen van villa Casablanca?
Er wordt niet dagelijks op La Palma gevlogen, dus hebben wij ons aangewend om eerst 2 of 3 daagjes aan de oostkant van La Palma een slaapplaats te zoeken en zodra het huis beschikbaar is te verhuizen naar villa Casablanca.
De zeer mooie en interessante oostzijde wordt vaak ten onrechte verwaarloosd. Wij verkiezen een klein hotel La Fuente in het centrum van Santa Cruz, om overdag van hieruit excursies en wandelingen te maken en om het ´s avonds autovrij op stap te gaan.
Voor degenen die liever een luxe ambiance genieten is de Parador zeer geschikt, met zijn opmerkelijke botanische tuin. Voor de strandliefhebbers raden wij een van de vele accommodaties in Cancajos aan. Direct aan het prachtige strand ligt daar, het populaire visrestaurant El Pulpo.